Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روزی است انتشارعکسی مربوط به چند سال قبل در فضای مجازی سوژه رسانه ها و کاربران این فضا شده و دست به دست می چرخد.عکسی که از مراحل احداث یک کارخانه فرآوری چای در میان اراضی زیر کشت این محصول در روستای سرچشمه لاهیجان است و واکنش های متعددی را در سطحی وسیع موجب شده است.

حسن گیلانپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این باره افزود : بر اساس مدارک موجود ساخت این واحد تولیدی چای در سرچشمه لاهیجان دارای مجوز احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : بر اساس تبصره چهار ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، در تاریخ ۳۰ دی ماه سال ۹۶ با اجرای این طرح تولید چای سیاه در عرصه ای به مساحت سه هزار و ۹۰۳ مترمربع با زیربنای یک هزار مترمربع موافقت شد.

وی خاطر نشان کرد: ۳۱ خرداد سال ۹۷ نیز بر اساس مجوز کارگروه تخصصی زیربنایی و شهرسازی، مجوز احداث واحد تولید چای سیاه به نام مالک آن در مساحت سه هزار و ۹۰۳ مترمربع با زیربنا 2 هزار مترمربع در دو طبقه "سه سقف" داده  شده است.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی گیلان بیان داشت: همچنین طبق شماره رایانه ای ۲۹۲۸۶۱۹۱۱۴۵۷ "کد یکتا در سامانه سیماک" مالک این زمین و بنا دارای پروانه ساختمانی است.

وی یادآور شد: 19مهرماه سال ۹۷ گشت ویژه امور اراضی در خصوص تخریب باغ چای و محوطه سازی برای فاضل قلی زاده سرچشمه اخطاریه صادر کرد که این فرد به همراه مدارک و مجوزهای لازم به مدیریت امور اراضی جهادکشاورزی گیلان مراجعه و پس از بررسی مدارک ، این پرونده مختومه شد.

گیلانپور افزود : همچنین طی بازدید به عمل آمده در تاریخ ۲۲ اسفند سال ۹۷ برداشت خاک و تخریب باغ چای در مساحت تقریبی هزار مترمربع برای محوطه سازی صورت گرفته و احداث بنا نیز در دو طبقه روی همکف در مساحت تقریبی ۵۰۰ مترمربع در حال انجام است.

رئیس سازمان چای کشورهم در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: مالک کارخانه مذکور در سال ۹۳ با اخذ استعلامات قانونی و رسمی پروانه ساخت این کارخانه را دریافت نمود و سال ۹۶ نیز آن را تمدید کرد.

حبیب جهانساز با بیان اینکه این واحد در سال ۹۸ به بهره برداری رسیده است، گفت: کارخانه مذکور در سال ۹۸ در حدود ۶۵۰ تن و در سال ۹۹ نیز در حدود ۷۵۰ تن برگ سبز چایکاران آن منطقه را خریداری نمود.

وی افزود: این کارخانه کلیه مجوزات لازم برای احداث کارخانه را از طریق دستگاه های اجرایی ذینفع اخذ نموده و در 2 سال اخیر نیز در تولید چای ایرانی فعالیت داشته است.

استان های گیلان و مازندران بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار و حدود ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارند در این میان ۹۰ درصد باغات چای در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی رشت حبیب جهان ساز گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی رشت وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • شکوفه درختان گلابی باغات روستای جغدان به روایت تصویر
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود