Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری بسیج دانشگاه آزاد لاهیجان با اشاره ساخت و ساز غیر اصولی در روستای چای‌خانسرِ کوبیجار گفت: با بررسی‌های یکی از کارشناسان بر روی منطقه، مشخص شد که این محدوده زمین روی گسل قرار دارد.

مجید جعفری، مسئول گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشگاه آزاد لاهیجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به خاکبرداری‌هایی که با هدف ساخت‌و‌ساز روستای چای‌خانسرِ کوبیجار گیلان صورت گرفته؛ گفت: در یکی از این مناطق روستای «چای‌خانسرِکوبیجار» در اطراف لاهیجان شخصی برای ساخت یک واحد مسکونی اقدام به خاکبرداری غیراصولی کرده بود که این مسئله موجب رانش کوه شد و نگرانی‌هایی را برای مردم آن منطقه به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جعفری ادامه داد: گویا این شخص مجوز ساخت و ساز را هم دارد، اما این برداشت غیراصولی از خاک، احتمال رانش کوه را بالا برده است.

این فعال دانشجویی بیان کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان به این قضیه ورود کرد و حتی از دادستان استان حکم توقف کار را هم گرفت، اما، چون فرد سازنده و صاحب زمین ساخت و ساز را با مجوز‌های لازم انجام می‌داد توانست دوباره کار را شروع کند.   بیشتر بخوانید: خاکبرداری غیراصولی برای ساخت ویلا موجب رانش کوه در چای‌خانسرِ گیلان شد کوه‌خواری با مجوز! / خاکبرداری‌های غیراصولی که روستاییان کوبیجار لاهیجان را نگران کرده
مسئول گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری بسیج دانشگاه آزاد لاهیجان تصریح کرد: با برداشت خاک از این منطقه رانش کوه به وجود آمد و حتی دیده شده که از این قسمت آب سراریز می‌شود.

وی افزود: در این راستا، با بررسی‌هایی که یکی از کارشناسان زمین‌شناسی بر روی منطقه انجام داد، مشخص شد که این محدوده روی گسل قرار دارد.

جعفری اظهار کرد: کارشناسان طرح هادی و رئیس اداره صمت لاهیجان هم تعریف مجوز مسکونی به این زمین را رد کردند، اما همچنان هیچ مسئولی حاضر به پیگیری این ماجرا نیست.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: نظر کارشناس زمین‌شناس با توجه به شناخت نوع خاک، چهره زمین، شکاف‌های اطراف دیواره‌ها، این بود كه کوه در حال رانش است.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد لاهیجان بسیج دانشجویی ساخت و ساز غیر مجاز دانشگاه آزاد لاهیجان ساخت و ساز رانش کوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد

اولتان قالاسی مجموعه آثاری باستانی شامل ارگ مرکزی، شهر بیرونی و منطقه صنعتگران، گورستان تاریخی، تپه اولتان، خندق و کانال‌های باستانی در جنوب رود ارس و شمال شهر فعلی اولتان است.

اولین کاوش در اولتان قالاسی در سال ۱۳۵۱ انجام شده و این محوطه در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دور جدید کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ و سال ۱۳۸۷ انجام شده و تعیین عرصه و حریم محوطه نیز در سال ۱۳۹۸ انجام پذیرفته و در شورای حرایم کشور به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

به دلیل اهمیت قلعه اولتان برای اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، در سال ۱۴۰۱ بررسی آرکئوژئوفیزیک این محوطه توسط دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شد و در همین سال و به دنبال آشکار شدن آثار در عملیات راهسازی، بخش جنوبی مجموعه اولتان قالاسی مورد کاوش نجات بخشی قرار گرفت و بخش دیگری از این کاوش نجات‌بخشی نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام شد که آثار قابل توجهی نیز در این کاوش‌ها به دست آمد.

اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرده است: پیش از این پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی میراث‌ فرهنگی را به وزارتخانه متبوع داده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این موضوع است و از هر اقدامی که بتواند به حفظ آن کمک کند دریغ نخواهد کرد.

به گفته رئیس گروه باستان‌شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، تابوت‌های چوبی دوره اسلامی به دست آمده از گورستان قلعه اولتان پارس‌آباد، آن را نسبت به گورهای ادوار اسلامی متمایز می‌کند و این محوطه ارزش تبدیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی را دارد.

محوطه باستانی اولتان قالاسی یا قلعه اولتان در ۱۲ کیلومتری شهرستان پارس‌آباد مغان از توابع استان اردبیل و در حاشیه رود مرزی ارس یا آراز و ۵۰۰ متری غرب روستایی به نام اولتان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه