Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیداسماعیل میرغضنفری روز شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: لاهیجان شهرستانی کهن، با قدمت و دارای جاذبه های بسیار در بخش گردشگری است که قابلیت توسعه ای بسیار دارد؛ اما زیرساخت های آن در حوزه های مختلف از آب، برق و راه ضعیف است و باید ارتقا یابد.

وی با اشاره به قطعی های مکرر برق و آب در طول سال در شهرستان لاهیجان تصریح کرد: شکستگی های مکرر لوله های انتقال آب و قطعی کابل های برق بدلیل فرسوده بودن از جمله معضلاتی است هر ساله مشکلات زیادی را موجب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: بدلیل قدمت بالای تاسیسات شهرستان،  فرسودگی،  مستهلک بودن شبکه های آب و برق بسیار بیشتر است اما در بخش گاز شهرستانی سبز هستیم و تمامی روستاهای ما گازرسانی شده اند و آخرین روستا سال گذشته گازرسانی شد.

میرغضنفری با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع بخشی از مشکلات برق این شهرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان برای بخش زیر ساختی لاهیجان تخصیص یافت و هم اینک نیز اقداماتی برای نوسازی شبکه در حال انجام است اما اعتبارات متناسب با توجه به گستردگی فرسودگی زیر ساخت ها نیست.

وی دسترسی ها و راههای مناسب را نیز یکی از عوامل رونق و جذب گردشگر در منطقه دانست و گفت: اگرچه در حال حاضر نیز  بواسطه زیبایی های بی نظیر این منطقه همچون تالاب ها، استخرهای طبیعی و حتی باغ های چای و شالیزارها که خود یکی ازجاذبه های گردشگری شهرستان  است، شاهد حضور گردشگران بسیاری از داخل و خارج در این خطه هستیم اما زیرساخت ها یکی از عوامل ارتقا منطقه و زمینه جذب سرمایه گذار، گردشگر و در نهایت در سالی که به جهش تولید نامیده شده عامل اشتغالزایی، درآمد و رفاه مردم منطقه می شود.

خرید تضمینی موجب احیای باغ های چای شد

فرماندار لاهیجان با اشاره به افزایش قیمت تضمینی چای در سال های اخیر اظهار کرد: در حال حاضر چایکاری برای کشاورزان این حوزه صرفه اقتصادی دارد که این امر موجب احیای باغ های چای و باقی ماندن کشاورزان در این عرصه شده است.

وی با اشاره به امکان تولید مشتقات و فرآورده های دیگر بجز چای خشک از این محصول تصریح کرد: تولید محصولات متعدد خوراکی و نیز کود گلخانه ای از چای سنواتی و در واقع تقویت صنایع تبدیلی و فرآوری چای از جمله مواردی است که می توان برای حفظ این تولید و ارتقا اشتغال منطقه بهره برد.

وی با اشاره به مزیت های چای گیلان گفت: تمامی چای های خارجی رنگ و اسانس دارند اما چای اصیل لاهیجان رنگ و اسانس ندارد  و کاملا طبیعی، سالم و ارگانیک است.

فرماندار لاهیجان خاطر نشان کرد: تقویت زیرساخت ها می تواند کمک موثری برای توسعه و ارتقای شهرستان و کمک به اقتصاد مردم منطقه باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت و جایگاه ایرنا در اطلاع رسانی منصفانه، گفت : داشتن روحیه پرسشگری رسانه ها ضرورتی مهم برای نقد منصفانه توام با نگاه معقولانه در این حوزه است.

میرغضنفری گفت: در حوزه اطلاع رسانی نگاه مان سیاسی نیست و  ارتباط مان فراجناحی و خارج از چارچوب های خط کشی شده است.

 فرماندار لاهیجان خاطر نشان کرد: با وجود اختلاف سلایق و با تمرکز بر منافع و مصالح جامعه و مردم می توان و باید با همدلی و انسجام در راستای اعتلای شهرستان، استان و کشور گام برداشت.

لاهیجان با ۲ بخش مرکزی و رودبنه در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و از جمله جاذبه های آن در کنار ظرفیت های گسترده گردشگری باغات چای آن است منطقه ای که عنوان پایتخت چای کشور را از گذشته های دور با خود دارد.

برچسب‌ها لاهیجان گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهیجان گیلان لاهیجان گیلان زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسین سعادتی فر با اشاره به خسارت دیدن خط انتقال آب ۳ روستای ماهور برنجی علیا، سفلی و میدان در دزفول بر اثر بارندگی شدید و سیلاب، گفت: تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیر‌ها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان، افزود: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

سعادتی فر ادامه داد: ۲ روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

مدیر آبفا منطقه دزفول می‌گوید: بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

۱۷۵ میلیمتر بارندگی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان