Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیره پیروزبخت روز پنجشنبه  در مراسم بهره برداری از اداره استاندارد شهرستان لاهیجان با حضور معاون رییس جمهور در شهرک صنعتی این شهرستان با بیان اینکه کشور ما در عرصه  استاندارد محصولات کشاورزی در دنیا درخشان عمل کرده است ، افزود: کمک به استاندار کمک به یک سازمان نیست بلکه کمک به تک تک افراد بشر است.

 وی تصریح کرد : هر سرمایه گذاری در حوزه استاندارد به ارتقای تولید ، صنعت و توسعه پایدار کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش اعتبارات این سازمان ، اظهار کرد : در سال ۹۲ اعتباری که به سازمان استاندارد اختصاص داده شده است که به نسبت درآمد ۴۸درصد و در سال ۹۷ این میزان ۲۷درصد کاهش پیدا کرده است.

وی اظهارداشت: با این حال همکاران سازمان در سطح استان ها با مدیریت جهادی توانستند پروژه های عمرانی را به اتمام برسانند .

 پیروز بخت افزود : همه باید کمک کنند تا پس از این اقدام ، آزمایشگاه چای در این بخش راه اندازی شود.

 وی گفت : می توانیم سه آزمایشگاه مرجع در استان گیلان شامل ایستگاه استاندارد زیتون در رودبار،ایستگاه چای در لاهیجان  و در رشت ایستگاه  برنج  را بصورت آزمایشگاه یا گروه پژوهشی فعال کنیم تا جهان بداند که در محلی که محصول تولید می شود در همان محل روی محصول آزمایشهای لازم برای سلامت و کیفیت آن انجام می شود.

فرماندار لاهیجان نیز در این مراسم  گفت: تاکنون شهرک صنعتی لاهیجان با همه مشکلات و سختی های ناشی ازتحریم های ظالمانه به همت کارآفرینان و مدیران به شایستگی اداره شده است و اگر نبود این تلاش ها برخی از این صنایع باید از چرخه تولید خارج می شدند.

سیداسماعیل میرغضنفری افزود: اینک وظیفه ما مسئولان دولتی است که با تسهیلات ارزان قیمت بخشی از مشکلات این تولید کنندگان را سر راه برداریم و باید کمک هایی که دولت از طریق موانع رفع تولید  انجام می دهد و مصوبات لازم الاجرایی که ابلاغ می شود باید بتوانیم بخشی از مشکلات این مجموعه ها حل و فصل کنیم .

وی افزود:لاهیجان در کیک و کلوچه دارای برند است و توانسته با صادرات این محصولات به تعداد زیادی از کشورهای منطقه رقابت های جدی را رقم بزند و در چای به عنوان پایتخت چای کشور نیاز است آزمایشگاه مرجع چای در این شهرستان است.

 مدیرکل استاندارد گیلان هم گفت : طرح راه اندازی اداره استاندارد لاهیجان در سال ۸۹ شروع شد و مدتی متوقف شد و اینک با هدف ارائه خدمات و پوشش واحدهای تولید شرق گیلان راه اندازی شد تا با رفع مشکلات تولید کنندگان ازمراجعه آنان به مرکز استان  جلوگیری  شود و به پاکسازی بازار از وجود کالاهای تقلبی کمک نماید و بازار برای کالاهای غیراستاندارد ناامن شود.

داریوش اشکانی پور افزود: ۱۴میلیارد ریال برای احداث  واحد استاندارد لاهیجان هزینه شده است که حدود ۹ میلیارد ریال آن از اعتبارات ملی و حدود چهارمیلیارد ریال هم ازاعتبارات استانی تامین شده است و در قالب پروژه های سفر رییس جمهور به انجام رسید.

وی اظهارداشت:پروژه ایستگاه زیتون رودبار سال ۹۶افتتاح شد و برای تجهیز استاندارد لاهیجان نیز ازبخشی تجهیزات اداره کل  استفاده خواهدشد و از وجود آزمایش همکار نیز دراین زمینه کمک گرفته می شود.

به گفته وی با سفر رییس سازمان استاندارد به گیلان و دیدار با استاندار بخشی از دستگاه های موردنیاز اداره استاندارد لاهیجان نیز تامین خواهد شد.

مدیرکل استاندارد گیلان خاطرنشان کرد: کنترل کیفی چای در سطح ملی در لاهیجان انجام می شود و چای های تولید کشور پس از بسته بندی براساس استانداردهای ملی که اجباری است در این مکان کنترل و نظارت می شود.

برچسب‌ها نیره پیروزبخت لاهیجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیره پیروزبخت لاهیجان نیره پیروزبخت لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی