Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیداسماعیل میرغضنفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جلوگیری از صدور مجوز واردات در فصل برداشت محصول علاوه برحفظ منافع کشور و کشاورزان، انگیزه شالیکاران و باغداران را در پرداختن به تولید افزایش می دهد، در غیر اینصورت ممکن است کمرنگ شدن انگیزه کشاورزان و تولیدکنندگان را پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در شهرستان لاهیجان ضمن تاکید بر ضرورت حمایت بیشتر از دو محصولات استراتژیک برنج و چای کشور خاطرنشان کرد: هر ساله هنگام عرضه برنج و چای، مجوزهایی برای واردات صادر می شود که این کار نگرانی باغداران و شالیکاران را در پی دارد و آنها از فرمانداران انتظار دارند که به عنوان پل ارتباطی بین مردم و دولت مشکلات را به اطلاع حاکمیت برسانند.

فرماندار لاهیجان از حمایت هیات دولت و عملکرد مجموعه مدیران استان از محصول چای بویژه سازمان چای، مجمع نمایندگان، استانداری گیلان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور قدردانی کرد و اظهارداشت: نظارت های مستمر موجب شده است که اقداماتی که در حمایت از محصول چای اعم از تولید، کمیت و کیفیت و قیمت تضمینی آن صورت گرفته است موجب شود که باغداران بهتر و مطلوبتر از گذشته به چایکاری بپردازند.

میرغضنفری خاطرنشان کرد: امسال از سوی دولت از جمله یارانه واردات چای با ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف و از سویی نیز برای صادرات چای هم تسهیلاتی فراهم شد که قابل تقدیر است.

وی گفت: ارز آوری با صادرات محصولات کشاورزی برای کشور مهم است و باید قوانین دست و پاگیر و سختگیری هایی که در مورد صادرات چای در حوزه گمرکات وجود دارد برطرف شود و رفع این مسایل موجب می شود که تولیدکنندگان با انگیزه و تلاش بیشتری به تولید ادامه دهند.

وی یادآورشد: شهرستان لاهیجان در تولید دو محصول استراتژیک چای و برنج نقش عمده ای در گیلان دارد که این شهرستان به عنوان پایتخت چای کشور محسوب می شود و در تولید برنج نیز ۱۰ درصد از برنج گیلان را تولید می کند.

در استان گیلان ۴۱۵ هزار هکتار بستر کشاورزی وجود که ۲۳۸ هزار هکتار آن شالیزار و حدود ۲۵ هزار هکتار آن باغ چای است. در این استان ۳۱۷ هزار بهره بردار در بخش شالیکاری و ۵۵ هزار بهره برداری نیز در بخش چایکاری فعالیت دارند.

۶۰۲۹ /‏۶۰۳۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • عکس/ نشاء برنج در گیلان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • تصاویر | نشاء برنج در گیلان