Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@13:49:22 GMT

لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۱۶۸۸

لاهیجان؛ چشم و چراغ طرح گیلان ۲۰۲۰

این طرح عنوان یک پروژه گردشگری برای بازدید گردشگران خارجی از استان و لاهیجان در سال آینده میلادی است و تنوع قومی و جاذبه‌های طبیعی گیلان ظرفیت تحقق آن را دارد. در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا در ارتباط با گردشگری، هر سال را برای دیدار از یک کشور یا یک شهر انتخاب می‌کنند و طرح «گیلان ۲۰۲۰» هم در این راستا شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهرهای هدف طرح، لاهیجان است که با توجه به تنوع گردشگری و جاذبه محصول استراتژیکی همچون چای می‌تواند سرآمد شهرهای استان باشد.

آماده میزبانی از مسافران ۲۰۲۰

شهردار لاهیجان گفت: با توجه به طرح و برنامه راهبردی شهرداری لاهیجان با افق ۲۰ ساله و سال ۲۰۲۰ که سال دیدار از گیلان است، در محورهای محلی، ملی و فراملی فعالیت خواهیم کرد. «مسعود کاظمی» بیان کرد: اجرای طرح جامع ترافیک، ایجاد مسیرهای دوچرخه‌سواری، احداث دیوار کتاب و تشکیل کارگروه فرهنگی، اجتماعی شهرداری لاهیجان در مقیاس ملی در نظر گرفته شده است و مردم باید بدانند مسئولان در فکر رقم زدن اتفاقات خوب و مثبت هستند. شهردار گفت: برای شناساندن لاهیجان باید اقدامات اصولی انجام شود.

چای و گردشگری ۲ چاه نفتی لاهیجان 

مشاور سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور گفت: لاهیجان یک چاه نفت بزرگ به نام چای و یک چاه نفت بزرگ به نام گردشگری دارد که باید از آنها استفاده کند. «مرتضی طالع ماسوله» اضافه کرد: طرح «گیلان ۲۰۲۰» با تشکیل دبیرخانه ۲۰۲۰ در لاهیجان و معرفی کمیته‌های مختلف و با توجه به استقبال خوب و نظر مثبت شهردار لاهیجان با موفقیت همراه خواهد شد. وی گفت: با دیدارها و اقداماتی که در حال انجام است از روند کار در این شهر رضایت داریم و خوشحالم شخصی شهردار لاهیجان شده است که طبق تحولات قرن ۲۱ صحبت می‌کند و به لاهیجانی‌ها بابت این انتخاب تبریک می‌گویم.

عملکرد خوب مدیریت شهری لاهیجان 

مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور و عضو ستاد اجرایی طرح «گیلان ۲۰۲۰» ضمن تجلیل از عملکرد شهرداری لاهیجان بیان کرد: این طرح برای بازدید از استان در نظر گرفته شده و قصد داریم با صحبت‌هایی که با استاندار داشتیم جشنواره‌هایی در سطح ملی و استانی هم برگزار کنیم. «عبدالغفار شجاع» افزود: ارتقای جایگاه گیلان در سطح ملی و بین‌المللی و بهره‌برداری اقتصادی از اندوخته‌های استان از اهداف این طرح است. وی اضافه کرد: در بهار امسال برگزاری جشنواره چای در لاهیجان یکی از برنامه‌ها برای آمادگی اجرای طرح «گیلان ۲۰۲۰» بوده است.

این مسئول اشاره به این‌که هر نقطه گیلان یک ظرفیت گردشگری و بوم‌گردی است، گفت: اجرای طرح «گیلان ۲۰۲۰» زمینه تحول را در استان فراهم می‌کند. شجاع گفت: به رغم وجود همه این ظرفیت‌ها در استان، اما امروز مازندران از نظر علمی، اقتصادی و گردشگری نسبت به گیلان پیشگام‌تر است.

مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور و عضو ستاد اجرایی طرح «گیلان ۲۰۲۰»  با بیان این‌که هزار و ۵۰۰ نفر در این طرح فعال هستند، بیان کرد: این طرح که با یک پیشنهاد و به صورت خودجوش آغاز شده اکنون با استقبال مردم استان روبه‌روست. شجاع با بیان این‌که گیلان دارای دریا، جلگه، جنگل و زیبایی‌های بی‌نظیر است، اما از این امکانات تاکنون به درستی استفاده نشده، اظهار کرد: با کاهش تولید باغ‌های چای و زمین‌های زراعی ۴۰ درصد باغ‌ها و زمین‌ها بدون استفاده و تبدیل به واحد مسکونی و ویلا شده است.

کد خبر 444572

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیست و یکمین المپیاد سراسری کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی کشور با همکاری هیئت کوهنوردی استان در سی سخت برگزار شد. رسول چراغ سحر افزود: این المیپاد با حضور ۳۳ استان و ۱۳۵ کوهنورد ازتاریخ ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ماه به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد چراغ سحر هدف از برگزاری این المپیاد را، ارتقای سلامت روحی و جسمی کارکنان دانست و اضافه کرد: این المپیادبا صعود کوهنوردان به قله قلم واقع در شهرستان دنا برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • دسته‌روی سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در لاهیجان
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • پیش بینی بارش‌های رگباری در چهارمحال و بختیاری
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • حضور پیشکسوتان تیم ملی فوتبال در اردوی آزادکاران جوان
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج