Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - استاندار گیلان گفت: جشنواره‌ها و رویدادها با محوریت دولت نباشد و فعالان آن حوزه و مردم بصورت جدی پای کار بیایند و دولت صرفا حمایتگر باشد زیرا جشنواره‌ها با این روش پایدارتر و اثربخش خواهند بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا مصطفی سالاری عصر چهارشنبه در دیدار با دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اظهار داشت: استان گیلان آمادگی دارد با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده با محوریت شهرداری لاهیجان، سازمان چای، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط حمایت کامل را جهت برگزاری جشنواره بین‌المللی چای در شهر لاهیجان انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در صورت برنامه ریزی و اقدام سریع می توان در سال‌جاری جشنواره چای را برگزار کرد افزود: خوشبختانه امسال وضعیت فعالان صنعت چای و چایکاران خوب است و بدین جهت شرایط سال رونق چای، فرصت خوبی برای برگزاری جشنواره است.
وی افزود: وضعیت خوب موجود حاصل اقدامات حمایتی دولت از صنعت چای، برنامه ریزی و اقدامات استانی، حذف ارز دولتی از واردات چای، شرایط ارزی و بازار و بارندگی ها بوده که هم بر کیفیت محصول و هم بر قیمت چای تا حد بسیار خوبی موثر است.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره چای در بهتر معرفی کردن این محصول کمک می‌کند تصریح کرد: کارخانه‌داران چای باید ضمن مشارکت در این جشنواره‌، محصولات، بسته‌بندی‌ها و نوع فرآوری چای بویژه توسط شرکت های بین‌المللی را مشاهده کنند تا موجب رقابت بین آنان شود.
سالاری افزود: این نوع جشنواره‌ها صرفاً بُعد فرهنگی ندارند بلکه به اقتصاد استان و معیشت مردم هم کمک قابل توجهی می‌کنند.
استاندار گیلان با اشاره به پیشنهاد دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران جهت برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی نوروز همزمان با جشنواره چای خاطر نشان کرد: شهر لاهیجان ظرفیت و پتانسیل بالای طبیعی و گردشگری دارد و ما آمادگی داریم که بر اساس همکاری کمیسیون ملی یونسکو و شهرداری لاهیجان میزبان این جشنواره‌ها باشیم.
استاندار گیلان با اشاره به برخی آیین‌ها و جشن‌های سنتی و محلی که از گذشته توسط مردم در نقاط مختلف گیلان برگزار می شود، تصریح کرد: منجسم‌تر کردن و اطلاع رسانی کامل‌تر می‌تواند افراد مخاطب بیشتر، تولیدکنندگان و خریداران بیشتر به همراه داشته باشد که قطعا به اقتصاد استان و مردم کمک خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه استان گیلان علاوه بر چای در محصولات دیگر نظیر برنج، ابریشم، گل‌گاوزبان، حصیر و ... ظرفیت بالایی دارد، گفت: به دنبال برگزاری جشنواره‌هایی مرتبط با این محصولات هستیم اما تاکید داریم که این جشنواره‌ها و رویدادها با محوریت دولت نباشد و فعالان آن حوزه و مردم بصورت جدی پای کار بیایند.
در پایان این دیدار، تفاهم‌نامه دوجانبه بین شهرداری لاهیجان و کمیسیون ملی یونسکو در ایران در راستای توسعه همکاری در محورهای فرهنگی، علمی، آموزشی، اجتماعی و ارتباطات و همچنین ترویج صلح و همزیستی مسالمت آمیز در زندگی شهری مبادله شد.
7296/2007/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گيلان جشنواره لاهيجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت